Nyheter

Tack alla 200 000 läsare – Nu tar redaktionen två dagars paus

Nu tar redaktionen en paus – torsdag samt fredag håller vi stängt. Men vi är tillbaka måndag 10:e juni med nyheter. Måndag 10/6-fredag 14/6 kommer redaktionen dock inte att vara fulltalig vilket innebär att inga nyhetsbrev kommer ut. Vi är tillbaka med nyhetsbreven på måndag 17/6 och med det nyheter i vanlig omfattning: Senaste projektnytt, affärer, nya produkter, personnyheter m.m.

Vi på redaktionen får in en hel del intressanta nyheter inom alla möjliga områden från er företagare – fortsätt att skicka in: Projektnyheter, personnyheter, produktnyheter eller varför inte: Tyck till – har ni något ni vill säga skicka gärna in texter. Det finns mycket därute att reagera på eller tycka till om.

Vi välkomnar bidrag!

Och glöm inte att det som publiceras på våra siter även medföljer våra nyhetbrev NU: Strax över 200 000 (!) läsare per månad. 

Stordåhds siter:

www.svenskbyggtidning.se

www.dagensinfastruktur.se

www.nordiskaprojekt.se

www.nyaprojekt.se

www.grontsamhallsbyggande.se