Nyheter

Ny Affärsområdeschef Energi i Raksystems Green Building Services

John Johnsson tillträdde 2 maj rollen som Affärsområdeschef Energi i Raksystems Green Building Services. John kommer närmast från Akademiska Hus.

I rollen som Affärsområdeschef Energi kommer John ansvara för utvecklingen av tjänsterna inom Energi och delta i samarbetet med våra kunder i det viktiga gemensamma hållbarhetsarbetet för energieffektivisering i bygg- och fastighetsbranschen.

Raksystems Green Building Services består av totalt fyra affärsområden: Fukt, Energi, Miljö och Utbildningar som tillsammans ger våra kunder kompletta hållbarhetslösningar för nybyggnadsprojekt och befintliga byggnader.

– Det är med ödmjukhet och målmedvetenhet jag antar rollen som affärsområdeschef Energi. Det finns många intressanta projekt och utvecklingsområden där jag ser fram emot att bistå och hjälpa våra kunder att ge just deras projekt de mest optimala, lönsamma och hållbara energilösningar. Eftersom det roligaste med ett bra energi- och hållbarhetsarbete är att det är lönsamt för kunden samtidigt som vi förbättra och förädlar deras fastighet, säger John Johnsson som nyligen tillträtt sin nya roll som affärsområdeschef Energi.