Nyheter

EcoRub ingår förlikningsavtal avseende kravet från Odin Target

EcoRub AB offentliggjorde den 17 juni 2022 att EcoRub informerats om att Odin Target AB gett in en stämningsansökan avseende krav med anledning av påstådda fel i utfört arbete till Skellefteå tingsrätt.

EcoRub och Odin Target AB har idag, den 23 juni 2022, ingått ett förlikningsavtal avseende kravet.

Förlikningsavtalet innebär att Odin Target kommer att återkalla stämningsansökan och därigenom avsluta tvisten efter att EcoRub enligt förlikningsavtalet betalat 450 000 SEK till Odin Target AB och utställt en kreditfaktura om 180 452 SEK (inklusive mervärdesskatt).

EcoRub AB  är ett greentech-bolag som producerar återvunna material specialdesignade för 3D-printning, gjutna produkter, gummimattor och material för konventionell tillverkning (kalandrering, form- och strängsprutning).

Bolagets återvunna material utvecklas och produceras med materialegenskaper som inrymmer material med gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. EcoRub är en producent av återvunnet plast- och gummimaterial som möjliggör återvunna alternativ för den cirkulära ekonomin. Bolaget grundades 1995 och har sin fabrik i Lövånger.