Nyheter

Ett grönt alternativ i ett växande Skellefteå

Fastighetsbolagen Gretabo och Index Investment Group gör en stor satsning på Metso Outotecs tomma industrilokaler i Ersmark Skellefteå. Tillsammans skapas Ersmark Företagspark som ger små- och medelstora företag möjligheter att nyetablera eller utveckla sin verksamhet i en region på ordentlig frammarsch.

Ersmark Företagspark består av 21 985 kvadratmeter vakanta lokaler som nu finns för uthyrning.

Gretabo Property Group och Index Invest International i samarbete med Kommersiella Fastigheter, presenterar Ersmark Företagspark. Endast 10 minuters bilfärd utanför Skellefteå ligger Ersmark företagspark. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om 21 985 kvadratmeter fördelat på sex lokaler som inrymmer industri och kontor. Samtliga ytor är vakanta och här finns möjlighet att skräddarsy varje lokal efter behov.

Ett grönt alternativ

Med Kåge älv runt husknuten ges möjligheter att med hjälp av hybrid värmepumpsteknik producera el som är effektiv och koldioxidneutral, och dessutom kan generera såväl värme som kyla till anläggningarna. Det i kombination med solpaneler och återanvändning av överskotts- och spillvärme gör Ersmark företagspark till ett grönt alternativ.