Nyheter

Bengt Dahlgrens Hållbarhetsrapport för 2021

Nu lanserar Bengt Dahlgren sin Hållbarhetsredovisning för 2021 där man berättar mer om hur företaget arbetar med hållbarhet på alla plan, extern och internt, socialt, ekonomiskt och ekologiskt. 

– Vår hållbarhetsgrupp har arbetat med denna under hela våren och är jätteglada att äntligen kunna få dela rapporten med er. Vi är otroligt stolta över vad vi bidrar med inom hållbarhetsutvecklingen i branschen, passa på att läsa om några av vår goda exempel i denna rapport, säger Cecilia Wetterqvist från vår Hållbarhetsgrupp.

Med nya hållbarhetsmål vrider man upp ambitionsnivån ordentligt. Tidigare har det varit mycket fokus på minskad energianvändning och resor vilket har gett resultat. Nu sätter Bengt Dahlgren fullt fokus på ökad hållbarhet i sina projekt. Med spets­projekt inom hållbarhet och innovation leder man idag branschen och kunderna framåt.

– Jag är imponerad och stolt över den resa vi som koncern gjort tillsammans inom hållbarhetsområdet sedan jag blev ansvarig för det 2009! Stort tack till alla er kunder och medarbetare som bidragit till hållbarhetsarbetet i stort och i smått, säger Maria Perzon, Hållbarhetsansvarig.

– Vi är redo att ta vårt hållbarhetserbjudande till nästa nivå och det vill vi göra tillsammans med kunder och partners. Känslan av att verkligen bidra till ett högre syfte är den viktigaste parametern för många av oss när vi utvärderar vårt arbete. Tillsammans med våra kunder och partners har vi på Bengt Dahlgren verkligen chansen att göra skillnad. Vår värld ställs inför stora utmaningar och det är nu eller aldrig som gäller. Vi är redo och vi vill skapa morgondagens hållbara samhälle.

– Nu ser vi fram emot att lägga in ytterligare en växel. Vårt uppdrag är påbörjat men inte slutfört!

Läs hela rapporten här.