Nyheter

OKQ8 lanserar SunDay

Som del av satsningen på hållbar och förnybar energi lanserar OKQ8 nu SunDay – specialister på solceller, elbilsladdning och energilagring. SunDay vänder sig till fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar som insett att solceller är en av nycklarna till dagens och framtidens hållbara energiförsörjning och att den snabba ökningen av eldrivna fordon skapar behov av laddning på fler platser.

På en marknad som präglas av många uppstickare ger OKQ8:s långa historia och gedigna erfarenhet SunDay fördelen att alltid kunna leverera den senaste tekniken på ett för kunden enkelt och tryggt sätt. Solceller, elbilsladdning och energilagring genom batterier är tjänster som var och en för sig, och i kombination, hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag att producera och lagra sin egen el. Det bidrar till ett minskat klimatavtryck och en möjlighet att sätta och nå ambitiösa klimatmål.

– Det är fantastiskt att kundernas intresse för hållbara energilösningar fortsätter att öka. 2021 svarade solel för endast 1 % av Sveriges elproduktion, men tillväxten är oerhört snabb vilket behövs om Sverige ska nå sina klimatmål. Genom SunDay kan vi erbjuda företag och kommuner en kombination av specialistkunskap och bred service inom solceller, batterilagring och elbilsladdning, säger Helen Axelsson, Director B2B Sales, OKQ8 Scandinavia.

Genom att använda solen som energikälla kan mängder av svenska företag och fastighetsägare spara både energi och pengar och samtidigt minska sina klimatavtryck. SunDay erbjuder allt från analys av kundens energibehov hela vägen till nyckelfärdiga projekt och all service som krävs efter det.