Nyheter

Remote lanserar satsning på hållbarhetspartners

HR-företaget Remote, som är ledande inom hantering av globala, distribuerade arbetsstyrkor, meddelar att man utökar sin Remote Marketplace med en ny kategori för partners inom hållbarhetsområdet.

Plan A, Consequence, Earthly, Watershed, Ecologi, Patch, EcoCart, Planetly, EarthShare, Lune, och Treedom kommer att ansluta sig till det växande partnernätverket för att göra det möjligt för företag att genomföra satsningar på miljö och sociala frågor (ESG).

– Den nya hållbarhetskategorin ligger Remote varmt om hjärtat. Vårt uppdrag handlar inte bara om att globalisera arbetsstyrkor, utan också om att hjälpa organisationer att bidra till vår planet”, säger Job van der Voort, medgrundare och vd för Remote. ”Att leda företag i en global arbetsmiljö som ständigt utvecklas är en otroligt viktig uppgift och vi inser att det enda sättet att göra det är att samarbeta med företag som delar den visionen. Remote Marketplace hjälper våra kunder att hantera tillväxt och anpassa sig till förändringar med hjälp av de bästa verktygen och det bästa stödet som finns.

Med den nya hållbarhetskategorin sammanför Remote Marketplace verktyg för klimatstrategiutveckling, koldioxidhantering, koldioxidhantering och klimatkompensering, voluntärinsatser, med mera från ledande företag. En av de senaste hållbarhetspartnerna, Plan A, hjälper företag att minska koldioxidutsläppen från sin verksamhet och utveckla en långsiktig hållbarhetsplan med sin plattform för koldioxidredovisning och sitt verktyg för ESG-rapportering.

– Klimatförändringarna är vår tids mest brådskande fråga, och vi har inte mycket tid kvar för att minska koldioxidutsläppen. Därför är det av största vikt för företagen att mäta och minska koldioxidutsläppen och att integrera ESG-kriterierna i affärsverksamheten, säger Lubomila Jordanova, vd för Plan A. Med Remote Marketplace kan företagen hitta rätt leverantör av dessa tjänster. För oss är det en chans att få kontakt med ambitiösa organisationer med en nollvision för nettoutsläpp.

Remote lanserade sin marknadsplats 2021 för att erbjuda kraftfulla appar, verktyg och tjänster som hjälper kunderna att spara tid vid val av leverantörer och öka sin globala tillväxt. Sedan dess har partnernätverket mer än fördubblats – inklusive ledande organisationer som Lattice, Notion och Loom – för att hjälpa företag att hantera några av de största utmaningarna i samband med globalt distribuerat arbete som talangförsörjning, produktivitet och samarbete, och nu, för att bekämpa klimatkrisen.