Nyheter

Malin Ljung Eiborn utsedd till hållbarhetschef och ny medlem i koncernledningen

Rejlers har utsett Malin Ljung Eiborn till en nyinrättad roll som hållbarhetschef. Malin Ljung Eiborn kommer att vara en del av koncernledningen och leda Rejlers strategiska arbete med att utveckla bolagets hållbarhetserbjudande. Malin kommer också säkerställa att Rejlers blir ännu mer av en oberoende mötesplats för det gröna samtalet mellan näringsliv och samhälle.

Malin Ljung Eiborn är en stark profil inom hållbarhet i Sverige och kommer närmast från rollen som hållbarhetschef för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) inom byrånätverket Weber Shandwick, där kommunikationsbyrån Prime ingår. Dessförinnan var Malin Ljung Eiborn hållbarhetsdirektör på industrijätten BillerudKorsnäs där hon framgångsrikt bidrog till att minska klimatpåverkan, hitta nya hållbara lösningar samt skapa samarbeten över gränserna i branschen. Malin har även arbetat vid Utrikesdepartementet i Stockholm och Bryssel.

– Vi ska utveckla och tydliggöra Rejlers hållbarhetserbjudande än mer – växla upp! Jag är så glad att just Malin, med sin person och tunga bakgrund från både industri och strategikonsultverksamhet, kommer leda oss i detta viktiga arbete. Vi ska bli den självklara partnern till företag och samhällsaktörer som med teknik och innovation vill bidra till hållbar omställning, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers.

– Det känns fantastiskt att få förena min industrierfarenhet med konsultkunnandet och leda arbetet med att utveckla det mest hållbara erbjudandet i teknikkonsultbranschen. Rejlers har en otroligt stark utveckling och jag ser att det finns potential här att ta ledarskap och göra verklig skillnad. Det ser jag fram emot! säger Malin Ljung Eiborn.  

Malin Ljung Eiborn tillträder sin nya roll den 1 december 2022.