Nyheter

WaterCircles lanserar försäkring för miljöbilar

Försäkringsbolaget WaterCircles lanserar nu en särskild miljöbilsförsäkring. Den nya försäkringen riktar sig specifikt till kunder som äger en miljöbil och vill ha ett hållbart försäkringsskydd.

Som en del av företagets hållbarhetsstrategi väljer WaterCircles att satsa på en miljöbilsförsäkring, något som ligger helt i linje med deras miljöprofil. Ägare till en personbil eller lätt lastbil som är registrerad som elbil, laddhybrid eller elhybrid i Transportstyrelsens Vägtrafikregister har möjlighet att teckna WaterCircles miljöbilsförsäkring. En försäkring som även är märkt med Naturskyddsföreningens egen miljömärkning Bra Miljöval, vilket innebär att försäkringen är särskilt skonsam mot miljön. WaterCircles är ett av få försäkringsbolag som kan stoltsera med denna märkning.

De som väljer miljöbilsförsäkringen kommer få flera fördelar och ett särskilt skydd för just sin bil. Exempelvis står WaterCircles för den kostnad som uppstår om din elbil får driftstopp på grund av elbrist och mycket mer. Något som WaterCircles hoppas ska locka ännu fler kunder till bolaget.

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda våra kunder en specifik miljöbilsförsäkring som dessutom är miljömärkt. Vi strävar hela tiden efter att utveckla produkter med miljön i fokus och att göra vad vi kan för att bidra till en mer hållbar värld, säger Anders Jangborg, VD på WaterCircles.