Nyheter

IVECO BUS visar upp hållbara lösningar på Persontrafik-mässan

Den 25–27 oktober deltar IVECO BUS i bussbranschens fackmässa i Sverige: PERSONTRAFIK 2022. På Stockholms-mässan visar IVECO BUS upp fyra relevanta modeller ur sitt sortiment för en mer hållbar mobilitet i monter C17:50.

DAILY ACCESS CNG: en minibuss med lågt placerad ingång. Biogaskompatibel och anpassad till stadsuppdrag

E-WAY: nattladdande helelektrisk stadsbuss i en 10,7 meter lång version

CROSSWAY CNG: perfekt linjebuss för korta och medellånga passagerarresor

EVADYS: särskilt lämpad för närturism och utflykter, för en absolut kör- och komfortglädje

– IVECO BUS multienergistrategi och effektiva transportlösningar som möter utmaningarna med morgondagens mobilitet representeras på PERSONTRAFIK 2022, berättar Håkan Jönsson, business director IVECO North Europe & Baltics.

Kombinerade energikällor som strategi för att driva energiomställningen

Hållbar mobilitet är ett åtagande som IVECO BUS har tagit på sig för alltid. IVECO har positionerat sig som ledande inom alternativa energikällor (CNG, biogas, el, XTL/HVO) och har länge förutsett de växande behoven. Till myndigheter, transportföretag, operatörer och medborgare som letar efter renare fordon som respekterar naturresurser, miljö och folkhälsa erbjuder IVECO fullt utvecklade, värdebevarande och miljöansvariga transportlösningar. Oavsett om kunduppdragen är urbana, stadsnära eller interurbana och vilka behov kunden har i övrigt, erbjuder IVECO BUS produktfamilj en konkret lösning samtidigt som den svarar på den nödvändiga energiomställningen med ett omfattande sortiment och strategiskt kombinerade energikällor.

På bilden: IVECO DAILY BUSS ACCESS 3