Nyheter

Good Shepherd lanseras med fokus på etik och hållbarhet

Det svenska ingenjörsföretaget Good Shepherd har officiellt lanserats, specialiserat på byggprojekt, arkitektur och teknisk rådgivning. Med årtionden av erfarenhet i branschen och ett engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa lösningar som möter kundernas unika behov, är Good Shepherd beredda att göra en positiv inverkan på bygg- och fastighetsbranschen.

Fastighets- och byggbranschen står inför flera stora marknadstrender och utmaningar. Den ena är det ökande fokuset på hållbarhet och att minska byggandets miljöpåverkan. En annan är den växande efterfrågan på innovativ teknik för att förbättra effektiviteten och minska kostnaderna.

Fastighets- och byggföretag möter ofta utmaningar med projektledning, kostnadshantering och att uppfylla hållbarhetsmålen. Med en gedigen meritlista för att leverera projekt i tid och inom budget, är Good Shepherd väl rustad att möta dessa utmaningar tillsammans med sina kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive projektledning, hyresgästrepresentation, carbon cost management, upphandlingar och kostnadshantering.

– På Good Shepherd anser vi att jakten på profit aldrig får ske på bekostnad av våra kunder, anställda eller våran miljö, säger Nikola Andrasic, grundare och VD på Good Shepherd. Vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa, innovativa lösningar som möter våra kunders unika behov samtidigt som vi prioriterar god moral i alla våra åtaganden.

Good Shepherds grundare är stolt över att vara certifierad av Svenska Byggingenjörers Riksförbund och att företaget är medlem i Swedish Green Building Council tillsammans med medlemmar som Skanska, Stena Fastigheter, NCC och Vasakronan i ett gemensamt engagemang att främja hållbart byggande och minska branschens miljöpåverkan.

Good Shepherds carbon cost management hjälper företag att minska koldioxidutsläppen och uppfylla hållbarhetsmålen. Våra erfarna ingenjörer använder livscykelanalys (LCA) och koldioxidkostnadsberäkningar för att bestämma mängden CO2 ett byggprojekt kommer att producera och utvecklar utifrån detta en skräddarsydd plan för att minska koldioxidutsläppen. Den här tjänsten kan hjälpa till att göra dina byggprojekt mer miljövänliga och hjälpa dig att kvalificera dig för gröna obligationer, vilket ger fördelar med högre trovärdighet bland investerare och möjlighet till lägre lånekostnader.