Nyheter

Resona stärker sitt team ytterligare med Edvard Schéele som ny CFO

Resona har utsett Edvard Schéele till CFO för bolaget med tillträde i januari 2023. Edvard Schéele kommer närmast från rollen som CFO på Genova Property Group där han sedan 2014 byggt upp och utvecklat ekonomi- och finansfunktionen.

Edvard Schéele har en mångårig och bred erfarenhet från fastighets- och finansbranschen genom ledande befattningar på Genova, Ektornet och Matrisen.

Fredrik Bele, VD på Resona:

– Jag är otroligt glad att kunna välkomna Edvard till Resona. Edvard är med sin erfarenhet från börsnoterade fastighetsbolag en värdefull förstärkning av Resonas ledningsteam och är med sin kunskap och erfarenhet helt rätt person att leda vår ekonomiavdelning. Han blir dessutom en viktig del i Resonas fortsatta tillväxtresa.

Edvard Scheéle, CFO på Resona:

– Resona är ett spännande bolag med fina projekt och duktiga medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och vara en del av den resa som Resona påbörjat.

Edvard Schéele kommer att ingå i Resonas ledningsgrupp och kommer stärka bolagets ekonomi- och finansavdelning som en viktig stödfunktion i den fortsatta tillväxten.

Om Resona:

Resona grundades 2017 med målsättningen att genom innovation och hållbarhetsfokus vara med och utveckla branschen. Bolaget är ett fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar en mix av bostadsrätter och hyresrätter. De bygger i egen regi och förvaltar själva de hyresfastigheter de uppför. Det ger dem stora möjligheter att arbeta smartare och mer hållbart i varje moment. Portföljen innehåller över 3 500 lägenheter i elva kommuner – från Staffanstorp i söder till Åre i norr. Resona tar ansvar för hela förädlingskedjan, från affärsutveckling, projektutveckling och entreprenad till förvaltning.