Nyheter

Ny landschef för iBinder Sverige

Christian Nilsson har utsetts till landschef för iBinder Sverige. Han kommer senast från mjukvarubolaget Anaplan där han varit Regional Vice President i Norden.

På Anaplan ansvarade Christian för enterprise-försäljning och dessförinnan har han arbetat med försäljning på bland annat arbetat SAP Concur och Oracle. Han har en lång meritlista inom sälj på både stora internationella företag och mindre entreprenörsföretag inom mjukvaruprodukter.

– Med Christian har vi fått en driven och engagerad ledare med stort kundfokus. Med sin stora erfarenhet inom försäljning ser vi stora möjligheter till att fortsätta vår lönsamma tillväxtresa, säger Magnus Khysing, VD på iBinder AB.

– Jag är väldigt glad över att få vara med på iBinders spännande resa. Bolaget har en unik position på marknaden och en produkt som är nästintill en branschstandard för små och medelstora byggprojekt, säger Christian Nilsson.

I samband med att Christian tagit över rollen som landschef har hans företrädare Patrik Emvall fortsatt sin karriär inom koncernen. I sin nya roll fokuserar Patrik på att accelerera bolagets partnerförsäljning.