Nyheter

Simon Glimtoft ny centrumledare för ReTuna Återbruksgalleria

I höstas sökte man en ny centrumledare för ReTuna, världens första återbruksgalleria och från och med 13 februari är det Simon Glimtoft som leder gallerian.

Tidigare Centrumledare Sofia Bystedt slutade sin tjänst den 31 januari. I väntan på hennes efterträdare har Anna Bergström varit tf Centrumledare. Nu har Simon Glimtoft anförtrotts uppdraget att leda återbruksgallerian.

– Jag är tacksam och stolt att få vara en del av detta team. Målet för mig på ReTuna Återbruksgalleria är att fortsätta öka återbruket och stärka vår miljö, men även säkerställa att gallerian är ett självklart val för kunder när nästa inköp ska göras, säger Simon Glimtoft.

Simon Glimtofts tidigare arbetsliv har präglats av försäljning och ledarskap med fokus på handeln. Under de senaste åren har han även öppnat och drivit butiker inom detaljhandeln.

– Jag har god förståelse för vad som fungerar och inte fungerar när det kommer till butiksdrift, vilket jag hoppas kunna använda för att hjälpa våra företagare på ReTuna att växa.