Nyheter

Nu lanseras OBOS Projektutvecklings projekt i Hjärup

OBOS Projektutveckling lanserar nu Brf Esplanaden i Hjärup. Projektet är svanenmärkt och bostäderna är fördelade på 1-4 Rok, 35-98 kvm med färdigställande Q1 2026.

Ansvarig mäklare är Johan Lundahl som är mycket glad över lanseringen.

– OBOS Projektutveckling har valt att lansera ett mycket fint projekt, och jag har pratat med många intressenter som gillar planlösningarna och läget på projektet. Det ligger bra till i Hjärup och bostäderna är verkligen jättefina, så det har varit en kul process såhär långt.

I dagarna släpptes projektet till OBOS medlemmar och nu även till den öppna marknaden och intresset har varit gott. Johan berättar att nu kliver projektet in i en ny fas.

– Jag har pratat med många intressenter inför lanseringen, och nu ska jag se till att göra dem till köpare också. Jag har bokat nästan en handfull bostäder redan, så det känns väldigt hoppfullt. Det är en utmaning att få intressenter att våga gå vidare till köp i en tid som denna då det finns en oro för marknaden, men många ser fördelarna med att köpa en nyproducerad bostad med tanke på miljö och hållbarhet. Det blir billigare i långa loppet att köpa nyproduktion med exempelvis nya vitvaror och välisolerade material. Husen är dessutom svanen märkta vilket många har uppskattat.

För att läsa mer:

HÄR