Nyheter

Hållbarhet i fokus: Nya hus i Presterud, Kristinehamn

Hållbarhet kommer att stå i fokus när de flexibelt utformade och väl genomtänkta husen på 87-110 kvm kommer att uppföras i Presterud, Kristinehamn. Man satsar på stora ljusinsläpp och egna altaner på baksidorna.

Här kan man välja mellan hus med 3 till 5 rum.

– Det finns ett stort behov av bostäder i den här regionen. För att kickstarta projektet med byggstart inom kort, väljer vi att bjuda de boende på månadsavgiften de första två åren. Det känns väldigt kul och nydanande att kunna ge ett sånt här erbjudande, säger Anna Bjerke för Svensk Husproduktion Projekt AB.

Husen kommer att förläggas i 3 längor med både enplans- och tvåplanshus. Mellan längorna byggs även ett gemensamt växthus, placerat i närhet till lekplats. Husen byggs med separata förråd och egen bilplats. Utöver det kommer föreningen även att ha egen bad- och båtbrygga, samt härlig sandstrand, endast ett stenkast bort.

– Trots den nedgång som skett i bostadsbranschen under det senaste året, och den oro som många känt inför att köpa hus, är vi övertygade om att det nu vänder och fler väljer att köpa hus, fortsätter Anna Bjerke. Kristinehamn behöver bostäder, och här erbjuds riktigt fina hus, med möjlighet till gemenskap, enkla fritidsaktiviteter samt närhet till kultur, skola och service.

Läs mer om husen, bostadsrättsföreningen, priser m.m. på:

https://svenskhusproduktion.se/projekt/brf-livsnjutaren/