Nyheter

CityBee, Europi Property Groups och Trinova Real Estates JV för kontor i Storbritannien tecknar nya hyresavtal i Windmill Green, Manchester

CityBee, Europi Property Groups och Trinova Real Estates JV för kontor i Storbritannien, presenterar tre nya hyresgäster i Windmill Green, Manchester.

Windmill Green ligger mitt i stadskärnan och är Manchesters första BREEAM-certifierade kontorsbyggnad som uppnått betyget ”Outstanding” efter att en omfattande renovering slutfördes 2019. Fastigheten har en rad högkvalitativa faciliteter för hyresgästerna, inklusive en takpaviljong, eventutrymme och en gemensam takterrass.

Den största av uthyrningarna är till Clancy Consulting, ett specialiserat teknikkonsultföretag, som har hyrt ca 7 700 kvm renoverade lokaler på fjärde våningen i byggnaden på ett 10-årigt hyreskontrakt.

På fjärde våningen har Lambert Smith Hampton, rådgivare inom kommersiella fastigheter, också tagit över ca 4 700 kvm skräddarsydda och fullt utrustade lokaler, även här på ett 10-årigt hyresavtal.

Slutligen har Hempsons, en ledande advokatbyrå inom vård och omsorg, tecknat cirka 4 700 kvadratmeter högkvalitativa och fullt utrustade lokaler på tredje våningen i byggnaden på ett 10-årigt hyresavtal.

De tre tecknade kontrakten under juli återspeglar den starka uthyrningsutvecklingen för byggnaden och ger högkvalitativa tillskott till den redan mångsidiga hyresgästmixen. Endast en lokal återstår nu i byggnaden.

Savills och Avison Young representerade CityBee vid alla tre uthyrningarna.

Mike McCarrick, Head of Asset Management på Trinova:

Windmill Green utgör ett utmärkt exempel på vad en modern arbetsplats måste erbjuda, med ett fantastiskt läge, engagerande faciliteter för hyresgästerna och hög ESG-profil, som gör det möjligt för hyresgästerna att trivas i byggnaden. Denna vision delas av de nya hyresgästerna som vi är glada över att välkomna till byggnaden på långsiktiga åtaganden.

James Tootell, Asset Management Director på Europi Property Group:

– CityBees strategi är att investera i välbelägna och hållbara arbetsplatser i större europeiska innovationsstäder. I tillägg till fastighetens och lokalernas kvalitet, tror vi att moderna kontorshyresgäster tilltalas av högkvalitativa faciliteter och bekvämligheter samt en stark communitykänsla. Vi är mycket nöjda med de senaste uthyrningarna i Windmill Green, som vi anser är en tydlig bekräftelse på denna strategi.