Nyheter

+1 arrangerar dag om hur kommunikation kan skynda på hållbarhetsomställningen

Kreativitet och kommunikation spelar en avgörande roll om företagen ska lyckas med den hållbara omställningen. Det menar kommunikations- och hållbarhetsbyrån +1, som nu arrangerar en förmiddag med kreativitet, innovation och ledarskap kring hur vi snabbast går från att prata om vad som behöver göras, till att faktiskt göra det.

Fredagen den 15 september på Berghs på Berghs School of Communication, blir det inspiration, panelsamtal samt utvalda delar från hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow. I fokus står frågan om hur ledarskap, kreativitet, innovation och kommunikation kan accelerera den hållbara omställningen.

Bland de medverkande hittar vi framträdande ledare från näringslivet och samhället, såsom Martin Fridolf (VD, Ledarna), Stefan Ytterborn (Grundare och VD, Cake), Lotta Schibbye Fredrikson (Marknadschef, RISE) och Marina Unnérus (Senior Economist, Nordic Investment Bank). Vi får även höra representanter från kommunikationsbranschen såsom Linda Nilsson (VD, Komm) och framtidens kreatörer från Berghs. Dessutom delar Johan Rockström, professor i miljövetenskap vid Stockholms universitet och chef för Potsdam Institute for Climate Impact Research och Märtha Rehnberg som är inriktad på exponentiell och omstörtande innovation med sig av sina senaste spaningar via live-länk.

Bakom dagen står +1 kommunikationsbyrå, som genom kreativitet hjälper sina kunder att accelerera hållbarhetsomställningen. Med den här dagen vill man visa på kreativitetens stora betydelse.

– Vi på kommunikations- och hållbarhetsbyrån +1 vill hjälpa företag och organisationer lyckas med sitt omställningsarbete och vinna på sin marknad. Hur vi gör det vill vi utforska tillsammans med forskare, ledare, branschpersonligheter och framtidens kommunikatörer i syfte att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle, säger Linus Almqvist, VD på +1”

Evenemanget äger rum fredagen 15 september 8.30 – 13.00 på Berghs School of Communication, Bobergsgatan 48. Det arrangeras av +1 Kommunikationsbyrå i samarbete med A Sustainable Tomorrow och Berghs School of Communication.

Vill du veta mer? Kontakta Linus Almqvist, VD [email protected] eller Benjamin Samuelsson, Produktionsledare [email protected]