Nyheter

Enviro nominerade till tre utmärkelser vid årets upplaga av Recircle Awards

Enviro har nominerats i kategorin Industry Achievement Award in the Tyre recycling Sector på 2023 års upplaga av Recircle Awards. Priset uppmärksammar viktiga teknologiska framsteg inom däckåtervinning och Enviro nomineras för bolagets banbrytande arbete inom däckpyrolys.

– Alla initiativ som belyser det omfattande arbete som bedrivs inom återvinningsindustrin i allmänhet och däckåtervinning i synnerhet är positiva, och Recircle Awards är ett sådant initiativ. Det är förstås väldigt inspirerande att Enviro blir uppmärksammat för att vi är med och driver utvecklingen inom däckåtervinning framåt, säger Thomas Sörensson, vd Enviro.

Enviro är sedan tidigare nominerade i kategorin Tyre Pyrolysis Award, och vd Thomas Sörensson är nominerad till priset Best Company Director. Medan vinnarna i de två kategorierna röstas fram av allmänheten så utses vinnaren av Industry Achievement Award in the Tyre recycling Sector av en kommitté bestående av 14 oberoende branschexperter, främst branschjournalister och yrkesverksamma från branschorganisationer.

Recircle Awards delar sedan 2021 ut priser inom en rad olika hållbarhetskategorier och instiftades av flera framträdande aktörer inom gummi- och däckindustrin med syftet att uppmärksamma insatser som främjar en cirkulär ekonomi på global nivå. Enviro har tidigare vunnit priserna Best Tyre Recycler och Tyre Pyrolysis Award.

Lägg din röst på Enviro i kategorin Tyre Pyrolysis Award.Lägg din röst på Thomas Sörensson i kategorin Best Company Director.