Nyheter

De revolutionerar marknaden med hållbar möbelåteranvändning

AZ Design, en ledande aktör inom möbel- och kontorsdesign, lanserar nu ett banbrytande initiativ som möjliggör för företag att återbruka sina befintliga möbler. Med en helhetslösning som inkluderar möbeltapetsering, möbellackering och snickeri, tar företaget sikte på en cirkulär ekonomi där både plånbok och planet vinner.

– Det här är mer än bara en tjänst; det är en rörelse. Vi ser en framtid där återanvändning och hållbarhet inte bara är en alternativ lösning, utan standarden för hela branschen, säger Andreas Zwahlen, VD på AZ Design.

Sparande exempel som gör skillnad:

Kontorsstol HÅG Capisco: Återställ er använda stol för endast 1 990:- för rygg och sits, inkl. tyg. Miljöbesparing: ca 93 kg CO2.

Kontorsstol RH Logic 400: Renovera för 2 990:- för rygg, sits och nackstöd, inkl. tyg. Miljöbesparing: ca 97 kg CO2.

– Dessa siffror talar för sig själva. Företag kan nu göra betydande besparingar, inte bara i kronor och ören men också i sin klimatpåverkan, en kommun eller större företag kan spara upp till flera miljoner per år, tillägger Zwahlen.

Varför återbruk?

Enligt forskning kan återanvändning av möbler dramatiskt minska både avfall och utsläpp av växthusgaser. Med AZ Designs nya tjänster kan företag bidra till en mer hållbar och cirkulär ekonomi, utan att kompromissa på vare sig kvalitet eller estetik.

– Vi är här för att visa att hållbarhet och kvalitet går hand i hand. Det är inte längre en fråga om att välja det ena framför det andra. Med våra tjänster får du båda, avslutar Zwahlen.

Om AZ Design

Med en lång erfarenhet inom möbel- och inredningsdesign är AZ Design en pålitlig partner för företag som vill göra smartare, mer hållbara val. Med ett stort utbud av tjänster och en omfattande logistiklösning, erbjuder AZ Design helhetslösningar för alla typer av företag, oavsett storlek eller budget.