Nyheter

Guldbetyg för AddSecure

AddSecures hållbarhetsarbete får guldbetyg för andra året i rad av EcoVadis, världens största leverantör av hållbarhetsanalyser.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end-lösningar, behåller sin position bland de 5 procent bästa av de 100 000 företag som rankats av EcoVadis över hela världen.

EcoVadis metodik bygger på internationella hållbarhetsstandarder och täcker över 200 utgiftskategorier och mer än 175 länder. EcoVadis granskar företags hållbarhetspolicyer, åtgärder och resultat inom fyra teman: miljö, arbetsvillkor och mänskliga rättigheter, etik och hållbar upphandling.

– Att förra året ha rankats bland de 5 procent bästa företagen var fantastiskt. Att kunna behålla den positionen när såväl nivåvärdena som antalet utvärderade företag har ökat är ett sant erkännande av vårt företags och våra medarbetares engagemang för hållbarhet, kommenterar Stefan Albertsson, vd för AddSecure.

EcoVadis hjälper företag att bedöma ESG-risk och efterlevnad och uppfylla företagens hållbarhetsmål samt driver påverkan i stor skala genom att vägleda förbättringar av hållbarhetsarbete över företag och deras värdekedjor.

– Jag är glad att våra insatser uppmärksammas. Genom att erbjuda säkra IoT-lösningar hjälper vi på AddSecure våra kunder att digitalisera, optimera och effektivisera sina verksamheter med hållbarhetsvinster. Framöver kommer vi att fortsätta utveckla vår säkra IoT-lösningar och stödja våra kunder mot vår vision att skapa en säkrare och smartare värld, säger Johanna Giorgi, hållbarhetsdirektör på AddSecure.

Mer information om AddSecures hållbarhetsarbete:

här.

Foto: Jeyaratnam Caniceus