Nyheter

iBinder utvalt att ingå i den svenska delegationen för COP28

iBinder Group har valts ut att ingå i den prestigefyllda svenska delegationen som deltar i den 28:e Conference of the Parties (COP28) i Dubai. COP28, som arrangeras av FN, är ett av årets viktigaste internationella klimatmöten. Den svenska näringslivsdelegationen koordineras av Business Sweden och har sällskap av flera svenska globala industriledare.

På plats på COP28 kommer Sverige ha en svensk paviljong i den diplomatiska blå zonen där förhandlingarna förs. Det kommer vara en mötesplats för diskussion, gemensamma aktiviteter samt en plats att marknadsföra Sverige och svenska evidensbaserade lösningar. Vid sidan av Sveriges globala branschledare såsom IKEA, Volvo, Alfa Laval, Spotify och Skanska – har iBinder den stora möjligheten att visa upp hur företagets produkter kan bidra till en mer hållbar bygg- och fastighetssektor över hela världen.

– Vi är hedrade över att vara en del av Sveriges delegation och är dedikerade till att forma en mer hållbar framtid. Detta ger oss en möjlighet att visa upp våra produkter och de transformativa möjligheter de erbjuder för en helt ny publik. Det är också ett bevis på vårt hårda arbete och den stora potential vår affär har, säger Per Hedebäck, VD på iBinder Group.

– Precis som tidigare år ingår flera av Sveriges största exportföretag i den svenska delegationen, men också flera av de nya och innovativa gröna techbolagen. En av flera nykomlingar i årets näringslivsdelegationen är iBinder som har en unik position på marknaden för att effektivitesera processerna och omställningen inom bygg- och fastighetssektorn, säger Emma Modéer Wiking, Hållbarhetschef på Business Sweden.

Vill du veta mer om den svenska delegationen:

https://www.business-sweden.com/in-focus/cop28/