Nyheter

Malmö Arena byter ut de föråldrade lysrören mot hållbara alternativ

Många spännande event planeras på Malmö Arena framöver. Eurovision Song Contest 2024 är kanske det största, men innan dess ska artister som Darin äntra scenen i höst, bordtennis-EM hålls i september, Malmö Redhawks inleder hockeysäsongen på sin hemmaarena osv..

Arenan, byggd 2008, har plats för 12 600 besökare vid idrottsevenemang och drygt 15 000 vid konserter. Ytan är på 60 000 kvm och takhöjd 22,5 meter.

Nu är det dags att byta ut de föråldrade lysrören i hela byggnaden och RSA-gruppen har tagit sig första etappen. Resterande, omfattande arbete, med att byta armaturer i byggnaden är under upphandling under hösten.

I denna etapp turas Klara och Colin från RSA-gruppen om att byta de två innersta raderna med armaturer, ovanför läktarna