Nyheter

TH1NG inbjuden som talare på Greentech.LIVE-konferensen i Tyskland

Steffen Matheis, som representerar TH1NG i Tyskland, är inbjuden som talare idag på Greentech.LIVE-konferensen på Innoport, Reutlingen. 

Greentech.LIVE-konferensen fungerar som en plattform för konstruktivt kunskapsutbyte, nya tillvägagångssätt och bästa praxis för att möta utmanande miljöfrågor samt forma en mer hållbar framtid.

Konferensprogrammet täcker ämnen som förnybar energi, energieffektivitet, cirkulär ekonomi, hållbar mobilitet och gröna byggnader. Steffen Matheis är inbjuden för att presentera bolagets värmebesparande lösning, Heatmanager, som minskar byggnadens uppvärmningskostnader med upp till 30 %.

– Greentech.LIVE-konferensen är ett välrenommerat evenemang som samlar framstående aktörer inom branschen, representanter från kommuner, investerare och journalister. Inbjudan som talare erbjuder en perfekt möjlighet för oss att presentera vår smarta värmebesparande lösning, som gör skillnad i strävan efter ett hållbart samhälle, säger Steffen Matheis, VD på IIOOTE Deutschland. 

– TH1NG arbetar aktivt med att skapa en större närvaro på den tyska marknaden. Att Steffen Matheis, TH1NGs VD i Tyskland, blir inbjuden som talare på Greentech.LIVE-konferensen överensstämmer med vår strategi att öka medvetenheten om våra smarta lösningar i Tyskland. Produkten Heatmanager stödjer fastighetsägare att minska kostnaderna samtidigt som den bidrar till en positiv miljöpåverkan, säger Klas Westholm, VD på TH1NG.

Foto: Nancy Bourque