Nyheter

Starkt samarbete mellan Fiskarhedenvillan och Bjelin

Golvföretaget Bjelin och husleverantören Fiskarhedenvillan, båda starkt engagerade i hållbarhet, har inlett ett framåtsträvande partnerskap. Samarbetet innebär att husbyggare genom Fiskarhedenvillan kan välja högkvalitativa, härdade trägolv från Bjelin för att skapa stilfulla och miljömedvetna hem.

Tillverkade med den revolutionerande Woodura®-teknologin, utvecklad av Bjelins systerbolag Välinge Innovation, är dessa trägolv tre gånger starkare än traditionell parkett, samt mer hållbara. I valet för Fiskarhedenvillans husbyggare ingår femton olika härdade trägolv, samtliga även utrustade med ett vattentätt golvlås som gör golven ännu tåligare.

– Vi är stolta över att vara en utvald golvleverantör för en av Nordens största småhusleverantörer, säger Bjelins försäljningschef Fredrik Hammarsten. Tillsammans med Fiskarhedenvillan vill vi erbjuda husbyggare hög kvalité och inspirera till att bo hållbart. Våra golv har skapats med omtanke om råvara, resurser och människor, och de ska vara i flera generationer.”

– Vi är mycket nöjda med samarbetet med Bjelin, säger Joakim Kuusiniemi, Supply Chain Manager, på Fiskarhedenvillan. Vår affärsidé är att utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus och det gynnar våra kunder att vi kan erbjuda dem Bjelins härdade och slitstarka trägolv.

De härdade trägolven som Fiskarhedenvillans kunder kan välja som standardval är Svanenmärkta och testade för en god inomhusmiljö. Bjelins härdade trägolv innebär dessutom mer golv av mindre råvara som håller längre – bra för både miljön, klimatet och hemmen.