Nyheter

Irma & Marko valde KvalitetsBygg

När folkkära artisten Markoolio ville bygga ett nytt hus till mamma Irma blev det KvalitetsBygg som fick uppdraget som kunde följas av hela Sverige våren 2023. När projektet går in i en ny fas får Daniel Hammarström och KvalitetsBygg återigen ansvaret att hjälpa det som nu är landets största influencers och även nöjda kunderna Irma och Marko Lehtosalo.

Nu är fokus på utemiljön med poolbygge, hundgård, bastu och inte minst att förklara delar i projektet för Irma och Marko. När mamma Irmas hus visade sig vara mögelskadat bestämde sig den folkkära artisten Markoolio för att hjälpa henne med att bygga helt nytt.

Till sin hjälp att projektleda och genomföra bygget föll valet på KvalitetsBygg och deras projektledare Daniel Hammarström som varit med från start och fått allt större roll. Daniel tar i nästa del av projektet ett större ansvar för slutresultatet i Irma och Markos bostadsprojekt.

Inte bara som projektledare för bygget utan även som ett bollplank för Irma när det gäller det mesta i utformningen av hennes nya hem.

– Alla projekt har sina utmaningar och problem vi vill lösa på bästa sätt, det var egentligen ingen skillnad med Irmas hus mot något av KvalitetsByggs större projekt, men det är ju lite speciellt att byggprojektet är en del i ett sammanhang där kunden i princip över en natt blir landets största influencer, säger Daniel Hammarström.

KvalitetsBygg är en byggkoncern som tar sig an allt från relativt små uppdrag som i Irmas fall till att oftast handla om större entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong. Ett relativt stort byggföretag med den lilla byggfirmans flexibilitet och personlighet, stordriftsfördelarna kommer kunderna till godo med rätt kompetens, flexibilitet och en hög servicenivå.

–Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och våra kunder är såväl företag som privatpersoner men vi har en stor bredd på vårt erbjudande med till exempel eget finsnickeri för platsbyggda lösningar, säger Martin Bernsten COO.

I den här delen av projektet med Irmas nya hus är det mer än husbygge som engagerar projektledaren Daniel och KvalitetsBygg. Framför allt är det miljön runt bostadshuset som ska fixas till efter flera års misskötsel. Inte minst vill Irma ha en stor uteplats med pool, ny markanläggning med gräs och trädplantering, hundgård och såklart ska det finnas en bastu någonstans.