Nyheter

Ambiductors energimätare Qalcosonic E3 nu miljöklassad av Sundahus

Ambiductor, en ledande aktör inom mätteknik och kommunikation, tillkännager idag att deras innovativa energimätare Qalcosonic E3 har erhållit miljöklassning från Sundahus. Denna prestigefyllda certifiering bekräftar företagets engagemang för att leverera hållbara och pålitliga mätarlösningar.

Qalcosonic E3 är en avancerad energimätare som erbjuder exakta och rättvisa mätningar av energi. Genom att tillhandahålla denna teknik hjälper Ambiductor fastighetsägare, VVS-grossister och rörentreprenörer att effektivt hantera sina resurser och uppfylla regleringsstandarder.

– Vi är stolta över att Qalcosonic E3 har erkänts av Sundahus, en organisation känd för sin stränga miljöklassning, säger Jan Strand, mätexpert på Ambiductor. Denna certifiering bekräftar vår engagemang för att tillhandahålla innovativa och hållbara lösningar som hjälper våra kunder att effektivt hantera sina resurser och bidra till en hållbar framtid.

Med denna certifiering kommer Qalcosonic E3 att stärka Ambiductor:s position som en tillförlitlig leverantör av mätarlösningar som uppfyller både kundens behov och miljöstandarder.

Ambiductor kommer att fortsätta sitt arbete för att leverera produkter som bidrar till att skapa en mer hållbar och rättvis framtid.

Läs mer om mätaren på:

https://www.ambiductor.se/prod…