Nyheter

Nästa generations luftrening för industrin

LightAir lanserar vidareutvecklade produkter med LightAir Connect för banbrytande monitorering av luftkvalité och luftrening.

LightAir lanserar vidareutvecklade produkter inom det industriella segmentet med LightAir Connect. LightAir Connect är ett innovativt system för realtidsmonitorering av luftkvalitén vilket revolutionerar hur företag hanterar luftkvalitet, säkerhet och hållbarhet på arbetsplatsen.

– Med våra uppdaterade produkter och introduktionen av LightAir Connect tar vi luftreningsindustrin in i framtiden, säger Peter Svensk, VD för LightAir. Våra kunder kan nu njuta av friskare luft, ökad produktivitet och en hållbar arbetsmiljö med fullständig kontroll och överblick, allt till en fast månadskostnad.

Med Industrial Series erbjuder LightAir marknadens effektivaste luftrening och lägsta energiförbrukning. LightAir möter därmed det växande behovet av renare arbetsmiljöer i industriella sammanhang. Produkterna minskar damm och partiklar i luften vilket leder till lägre städ- och underhållskostnader, färre driftstopp, hälsosammare arbetsmiljö och förbättrad produktivitet.

Nyckeln till LightAirs framgång ligger i de patenterade Self-Cleaning System och EcoPrecision-filtren som är designade för automatisk rengöring och minimalt underhåll. Dessa innovationer garanterar optimal luftrening med mindre energiförbrukning och lägre kostnader över tid, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar miljö.

Den största nyheten är dock LightAir Connect, ett system som förändrar spelreglerna genom att möjliggöra kontinuerlig realtidsmonitorering av luftkvalitén. Användare kan nu få notiser vid servicebehov och styra sina system på distans via LightAir Connect-appen, vilket säkerställer optimal luftkvalitet med minimal energiförbrukning.