Nyheter

Upptäck framtidens energisystem med Zpark på Energimässan 22-23 maj

Zpark Energy Systems, en ledande aktör inom den gröna omställningen, kommer att delta på Energimässan 2024 som äger rum den 22–23 maj på Kistamässan i Stockholm. Under dessa dagar kommer Zpark att visa upp sina senaste tekniska innovationer inom energisystem och laddinfrastruktur, vilket ger besökarna en unik möjlighet att utforska banbrytande lösningar för hållbar energi.

Energimässan är Sveriges största mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar framtidens energilösningar. Här tar du del av en mässa med över 250 högkvalitativa leverantörer och en heltäckande konferens med över 250 talare.

Genom föreläsningar, workshops och paneldebatter sätts viktiga frågor i fokus. Denna spännande mötesplats går hand i hand med Stockholm Smart City, Nordic Mobility Expo samt InfraTech 2024. De fyra eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt på ett hållbart sätt. Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helhetssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

Under mässan kommer Zpark att presentera på huvudscenen den 23:e maj kl. 14:30–15:00 tillsammans med sin partner Skoogs Bränsle. De kommer att dela med sig av deras vision för en grönare framtid samt förklara om lanseringen av Norrbottens snabbaste Laddstation i Öjebyn, med integrerad snabbladdare och batteribuffertsystem för att möjliggöra en smidigare övergång till grön energi.

– Genom att kombinera teknisk expertis med en passion för hållbarhet är vi redo att leda vägen mot en hållbar samhällsomställning. Vi bjuder in er att lyssna på vad vi på Zpark och vår partner Skoogs Bränsle har att säga på huvudscenen den 23:e maj samt välkomnar er att besöka vår monter F:37, säger Andreas Lundqvist, Head of Sales på Zpark.

Zpark erbjuder även sina kunder och partners fri entré till mässan samt 30% rabatt på konferensbiljetter. 

Använd VIP-länk nedan för att dra nytta av detta erbjudande:

klicka här för att nyttja erbjudandet.