Nyheter

Ledaren inom hållbart byggande uppmärksammas vid WCEF i Bryssel

Parmaco, en ledare inom hållbart byggande, har uppmärksammats vid World Circular Economy Forum (WCEF) i Bryssel som pågår den 15-18 april 2024. WCEF är ett globalt initiativ som främjar cirkulära ekonomiska lösningar och har erkänt Parmaco som ett av Europas 30 ledande företag inom området.

Parmacos inkludering i denna prestigefyllda lista är ett bevis på företagets innovativa modulära bygglösningar, som är anpassningsbara och återanvändbara och designade för att väsentligt minska miljöpåverkan.

Denna strategi stöder direkt FN:s mål för hållbar utveckling och hanterar kritiska utmaningar inom traditionellt byggande.

– Denna utmärkelse från WCEF bekräftar vår ledande roll i hållbarhetsarbetet och förstärker vårt engagemang för att skapa mer hållbara och cirkulära lösningar i branschen, säger Rikard Nyhrén, VD för Parmaco Sverige.