Nyheter

Boxicon lanserar innovativa väderdörrar – en revolution för fastighetsboxar

Boxicon, den Smålandsbaserade pionjären inom fastighetsboxsystem, sätter en ny standard på marknaden med sina väderdörrar. En nyskapande lösning designad för att skydda fastighetsboxarna Lynx mot de tuffa nordiska väderförhållandena.

”Vår nya produktserie med väderdörrar är resultatet av noggrann forskning och utveckling med fokus på skydd och hållbarhet,” säger Olle Årman, VD på Boxicon.

Som fortsätter:

”I takt med att e-handeln växer och paketleveranser blir allt vanligare, har behovet av robusta och säkra fastighetsboxar ökat exponentiellt. Våra väderdörrar är svaret på detta behov och ett steg mot att garantera en säker och pålitlig leverans, oavsett väder.”

Boxicons väderdörrar är speciellt utformade för att integreras sömlöst med de existerande Lynx fastighetsboxarna, erbjuder ytterligare skydd mot regn, snö och vind. Tillverkade av högkvalitativa, hållbara material garanterar dessa dörrar att brev och paket förblir torra och oskadade, även under de mest utmanande klimatförhållandena.

”Som ett företag grundat på passion för kvalitet och hållbarhet, är vi glada över att kunna erbjuda denna tilläggsutrustning som inte bara förbättrar produkternas livslängd men också minskar miljöpåverkan genom att reducera behovet av paketomleveranser på grund av väderskador,” fortsätter Årman.

Denna lansering är ytterligare ett bevis på Boxicons engagemang för innovation och miljömedvetenhet, en filosofi som genomsyrar hela deras verksamhet från produktutveckling till tillverkningsprocesser. De närproducerade väderdörrarna för fastighetsboxar stärker företagets vision om en framtid där hållbarhet och kvalitet går hand i hand.

Om Boxicon

Boxicon är en ledande tillverkare av fastighetsboxar i Sverige och Norge, med en dedikation till högkvalitativa, hållbara och innovativa lösningar. Grundat 2019 i Västervik, Småland, har Boxicon snabbt etablerat sig som en viktig aktör i branschen med sin populära produktserie Lynx.