Nyheter

Träffa Zpark Energy Systems på Energimässan 22-23 maj

Text: Zpark Energy systems

Zpark Energy Systems, en ledande aktör inom den gröna omställningen, bjuder in er att delta på Energimässan 2024, som äger rum den 22–23 maj på Kistamässan i Stockholm. Zpark erbjuder fri entré till mässan samt 30% rabatt på konferensbiljetter när ni använder denna VIP-länk: klicka här för att nyttja erbjudandet.

Besök Zpark Energy Systems monter F:37 för att upptäcka de senaste tekniska innovationerna inom energisystem och laddinfrastruktur. Ta del av Zparks banbrytande lösningar för hållbar energi och diskutera era behov med Zparks team, som hjälper till att hitta skräddarsydda lösningar för att uppnå full potential.

Under mässan kommer Zpark Energy Systems att presentera på stora scenen den 23 maj kl. 14:30–15:00 tillsammans med partner Skoogs Bränsle. Andreas Lundqvist, Head of Sales på Zpark, och Roland Skoog, VD och ägare på Skoogs Bränsle, kommer att dela med sig av deras vision för en hållbar samhällsomställning.

Presentationen, ”Smart teknik för en hållbar samhällsomställning,” kommer att fokusera på moderniseringen av energisystemet och behovet av att anpassa tekniken för framtidens samhällsomställningar när det kommer till industrialiseringar och elektrifieringen. Utmaningar och lösningar inom elektrifiering av fordonsflottan kommer att diskuteras, samt hur Zparks tekniska innovationer kan underlätta övergången från fossilt till el.

Presentationen kommer också att belysa samarbetet med Skoogs Bränsle och lanseringen av Norrbottens snabbaste laddstation i Öjebyn.

Zpark ser fram emot att träffa besökare, kunder och partners på Energimässan. Besök monter F:37 för att dela era behov och utmaningar, och få hjälp att hitta skräddarsydda lösningar.

För mer information om evenemanget, aktiviteterna under helgen eller hjälp med bokning, vänligen besök www.energimassan.se eller kontakta Zpark: Kontakta oss | Zpark.