Nyheter

Nätverksdag för smarta fastigheter i Umami Park

Idag samlade Wallenstam cirka 100 personer från 60 bolag med intresse för proptech, drift och byggnation till en nätverksdag i Umami Park, Sundbyberg. Här har Wallenstam börjat skapa ett kluster med företag som är verksamma inom hållbara, smarta fastigheter med hyresgäster som exempelvis Ferroamp och CTEK.

I Convendums lokaler på Rissneleden 10 bubblade intresset och frågeställningarna när Hans Wallenstam med kollegor presenterade hur Wallenstam idag arbetar för att möta framtiden inom drift, byggnation och proptech. Wallenstams ordförande Lars-Åke Bokenberger medverkade också och gav deltagarna en inblick i hur Wallenstam och andra bolag tänker när det kommer till investeringar och delägarskap.

– Samverkan är nödvändig för att klara våra framtida utmaningar. En nätverksdag som denna visar tydligt att intresset för gemensamma möjligheter inom smarta fastigheter är stort. Den profil och de miljöcertifierade, flexibla lokalerna vi har här i Umami Park tilltalar medvetna greentechbolag. Vi för just nu en spännande dialog med flera bolag inom området, säger Victoria Wallenstam, kundchef kommersiellt för Wallenstam i Stockholm.

Foto: pascal OHLMANN