Nyheter

Aros Bostad rekryterar Hanna Bodbacka som hållbarhetschef

Aros Bostadsutveckling AB har rekryterat Hanna Bodbacka som hållbarhetschef. Hanna har gedigen erfarenhet från hållbarhetsarbete inom flera olika branscher, senast som konsult i eget bolag.

Hanna kommer närmast från en roll som rådgivare inom affärsutveckling och hållbarhet i eget bolag, där hon bland annat innehaft ett rådgivande uppdrag åt Aros Bostad. Innan dess var hon anställd på en hållbarhetskonsultbyrå i Stockholm, som konsult och utvecklingsansvarig i ledningsgruppen. Hon tillträder rollen som hållbarhetschef hos Aros Bostad under juni 2022.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:

– Vi är mycket glada över att få hälsa Hanna välkommen till Aros Bostad, efter en extern rekryteringsprocess med många kvalificerade kandidater. Det är väldigt viktigt för oss som bolag att minska vår klimatpåverkan och att bidra positivt till samhället genom de bostadsprojekt som vi utvecklar. Genom att knyta rollen som hållbarhetschef till ledningsgruppen ser vi till att accelerera vårt arbete ytterligare.

Hanna Bodbacka, Hållbarhetschef Aros Bostad:

– Jag ser fram emot att i en tid där otroligt mycket händer på hållbarhetsområdet kliva in på Aros Bostad och fortsätta driva omställningsarbetet. Som bostadsutvecklare har Aros Bostad en stor påverkan och många utmaningar framöver, men därmed också stora möjligheter att verkligen göra skillnad.