Nyheter

Cernera anställer ny hållbarhetschef

Karolina Skeppner blir ny hållbarhetschef på Cernera Fastigheter. Bolaget, med huvudkontor i Borås, är mitt i en snabb expansion med målet att bli en större nationell fastighetsutvecklare. Nu förstärker Cernera ledningen genom att rekrytera en ny hållbarhetschef med uppdrag att säkerställa en sund och hållbar tillväxt.

Skeppner kommer närmast från det börsnoterade bolaget GARO där hon arbetat med inköp, kvalitetssäkring och hållbarhetsfrågor. På Cernera kommer hon att arbeta med att integrera hållbarhetsfrågor i affärsmodellen, samt vidareutveckla företagets hållbarhetsredovisning.

– Jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar tillsammans med en engagerad ledning och organisationens medarbetare. Jag kommer att fokusera på miljö- och hållbarhetsfrågor inom Cernera såväl som tillsammans med våra partners. Cernera är ett bolag med stor potential och bolaget växer för bli ett nationellt fastighetsbolag att lita på. Hållbarhet kommer bli en viktig hörnsten i den utvecklingen, säger Karolina Skeppner. 

– Under de senaste två åren har Cerneras organisation vuxit och projekten blivit fler. Med tillväxten kommer också ökade krav från såväl kunder, partners och våra medarbetare kring ett aktivt hållbarhetsarbete. Vi vill ta ansvar för det avtryck vi gör i världen och att tillsätta en ny hållbarhetschef med gedigen erfarenhet är ett bra första steg i det arbetet, säger Lars Angwald, VD på Cernera.