Nyheter

Världsunik forskningsarena: Grönskande väggkonst, utearbetsplatser och smarta energisystem

I senaste nyhetsbrevet från HSB Living Lab kan man bland annat läsa hur konstnärlig utsmyckning och gröna fasader kan kombineras, hur framtidens utearbetsplatser kan komma att se ut och om energisystem som ska få oss användare att använda el på ett smartare sätt.

Det är några av de projekt som just nu pågår i HSB Living Lab.

Läs senaste nyhetsbrevet här!

Världsunik forskningsarena öppen för alla

HSB Living Lab är en världsunik forskningsarena där vi utvecklar nya sätt att bygga och forma framtidens boende. Sedan starten har fler än 150 projekt genomförts i huset. Byggnaden är ett levande laboratorium där forskning pågår dygnet runt, samtidigt som nära 40 personer bor i fastigheten permanent.

Prenumerera på HSB Living Lab nyhetsbrev:

Anmäl dig här!