Nyheter

Nu lyfter vi!

Nu växer Stordåhds samtliga sju siter så det knakar! Tillväxten av besökare sedan januari 2022 har sett en ökning med nära nog 60% (!). Vår senaste site – Grönt Samhällsbyggande – har sett en flying start – där besökarna ökar kraftigt från dag till dag. Det medför det trevliga problemet att vi måste uppdatera siter för att klara tilllströmningen av besökare – så för en tid framöver kan några av våra siter ibland upplevas som sega och tröga att ladda upp. Men ha tålamod – en lösning är snart på plats.

Till er företagare, organisationer och kommuner: Fortsätt att skicka in era pressmeddelanden och nyheter om vad som händer med just Ert företag/organisation eller kommun. Enklast genom att maila till chefredaktör Jon Mattias Högberg på: [email protected].

När det gäller er som annonserar eller funderar på att annonsera. Kontakta våra duktiga säljare: Lisa Hofberg (Försäljningschef Internet) på [email protected], Lasse Hedlund (Försäljningschef för våra E-magasin Nya Projekt) på [email protected], Benjamin Jonsson på [email protected] samt Fredrik Westlund på [email protected].

www.svenskbyggtidning.se

www.dagensinfrastruktur.se

www.nordiskaprojekt.se

www.byggastockholm.se

www.nyaprojekt.se

www.svenskfastighetsutveckling.se

www.grontsamhallsbyggande.se