Nyheter

Bästa hållbarhetsrapport

K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB har utsetts till en av tre vinnare för bästa hållbarhetsrapport efter en granskning av alla bolag listade på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-lista.

– Det här är ett kvitto på att vi tar hållbarhetsarbetet på allvar. Vi har branschens mest offensiva klimatmål och jobbar aktivt med alla dimensioner av hållbarhet. Då ska vi givetvis också tillhöra de allra bästa på att följa upp och rapportera om vårt arbete, säger Johan Knaust, vd på K2A.

Det är de börsnoterade bolagens hållbarhetsrapporter för 2021 som granskats och jämförts av Sthlm Kommunikation & IR, som står bakom priset. Det är femte året i rad som byrån korar de tre bästa hållbarhetsrapporterna på någon av Nasdaq OMX Stockholms listor.

– För oss är det viktigt att synliggöra vårt systematiska och aktiva hållbarhetsarbete. Vi har arbetat helhjärtat med hållbarhetsfrågan sedan K2A startade 2013 och varje år strävat efter att bli bättre på att transparent visa hur vi arbetar för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Det här priset blir ett tydligt kvitto på att vi lyckas med att kommunicera de insatser vi gör, säger Karina Antin, hållbarhetschef på K2A.

K2A delar priset med Cloetta och Fagerhult.