Nyheter

Miljöbyggnad Silver för nytt kontor och lager i Borås

På uppdrag av CA Fastigheter ska RO-Gruppen uppföra nytt kontor och lager åt Wikholm Form, en av Skandinaviens ledande leverantörer av produkter till blomsterfackhandel och inredningsbutiker

Nybyggnation omfattar 15 000 kvadratmeter och ligger belägen i Nordskogen strax norr om Borås innerstad. Projektet är ett första steg i utvecklingen av det nya industri-, lager- och handelsområde som växer fram där.

– Detta projekt känns spännande och intressant på flera sätt; storleken på byggnaden, det helt nya området och miljöcertifieringen. Vi ser också framemot ett givande samarbete med CA Fastigheter och är tacksamma för möjligheten att få visa upp vår kompetens, säger Robert Kjell, entreprenadchef på RO-Gruppen.

Anläggningen ska miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver och projektet startar omgående. Beräknas stå färdigt hösten 2023.