Nyheter

Unik global konferens om koldioxidutsläpp

CarbonZero Global Conference and Exhibition 2023 kommer att hållas på InterContinental Lyon – Hotel Dieu. Den 26-27 oktober kommer de mest briljanta hjärnorna från cement- och betongindustrin att mötas på i Lyon.

Registrerade delegater till konferensen kan välja att boende ska inkluderas i evenemangsbiljetten och makaprogrammet under evenemangets 2 dagar.

CarbonZero:

Alternativa Fuels and Raw Materials for Cement and Construction Global Conference and Exhibition är ett unikt tvådagarsevenemang där C+-chefer och beslutsfattare deltar. De representerar cementtillverkningsföretag, miljöspecialister, utrustnings- och tekniktillverkare samt innovation, forskning och utveckling, akademi, myndigheter och tankesmedjor. Nyckeln i konceptet är att dessa briljanta hjärnor tillsammans skapar enastående och innovativa lösningar för en renare cement- och betongindustri.

Beatrice Ene, VD och Eventchef, Industry Link:

– InterContinental har Green Key International-certifiering, som ett erkännande av goda miljömässiga och sociala rutiner som värdesätter miljöledning och främjar utbildning för hållbarhet. Det är en perfekt matchning till vår kvalitetsstandard och konceptanpassning.

Om arrangören:

Industry Link är ett europeiskt företag som tillhandahåller företagsevenemang och tjänster som värdesätter tradition för enastående service och fantastiska upplevelser. Företaget erbjuder toppmodernt, premiuminnehåll för sina egna evenemang och kan också fungera som dedikerade entreprenörer för planering, genomförande och hantering av evenemang för sina kunder. Teamet förenar passion, fokus, kvalitet, kreativitet och engagemang för att organisera evenemang. Var och en av deras kunder är en länk i en global community för proffs.