Nyheter

GROHE lanserar ny vattenåtervinnande teknologi

Under GROHE X Summit presenterade sanitetsleverantören flera spännande nyheter och trender. Det digitala eventet bestod bland annat av panelsamtal och masterclasses därgäster från 74 länder deltog.

GROHE kommer att lansera en ny vattenåtervinnande teknologi under nästa år där det nyaduschsystemet möjliggör uppvärmning, rengöring och återanvändning av duschvattnet. Dettameddelades under det digitala evenemanget GROHE X Summit där installatörer, arkitekter ochdesigners tillsammans tog sig an frågor som bland annat berör inredningstrender och utveckling avinnovativa produkter.

Den nya tekniken, GROHE Everstream, utökar varumärkets utbud av badrums- och köksproduktersom främjar effektiv vattenförbrukning. Duschsystemet använder en fjärdedel av vattnet och entredjedel av den energi som vanligtvis krävs av traditionella duschar.

Under eventet låg fokus även på hur arkitekter och forskare upplever vatten som ett nytthjälpmedel för mindfulness genom arkitektur och innovativ design. Därför lanseras GROHE SPAmed en rad produkter som kan bidra till personlig avkoppling och ökad komfort i badrummet.

Vill du veta mer om det som diskuterades på GROHE X Summit kan du se alla sessioner iefterhand:

här.