Nyheter

Moa Göransdotter ny VD för Tryva och Safeland

Styrelsen för United Eyes AB, med varumärkena Tryva och Safeland, har utsett Moa Göransdotter till ny VD. Moa ersätter Henrik Lundin som övergår till en strategisk roll och som aktiv i styrelsen. Moa Göransdotter har varit marknadschef för bolaget sedan 2020.

Dessförinnan har hon lång erfarenhet från flertalet befattningar som försäljnings- och marknadschef i tillväxtbolag. Moa tog över som VD den 1 februari 2023.

– Jag är hedrad över att tillsammans med ett fantastiskt team få fortsätta driva Tryva och Safelands tillväxtresa. Vi är ett innovativt techbolag med höga ambitioner och en stark vision om att driva positiv samhällsförändring, säger Moa.

Per Källgården, grundare och huvudägare:

– Moa har varit tongivande för bolagets framgång. Med sin djupa kunskap inom IoT och digitalisering av fastighetsbranschen, är jag övertygad om att Moa kommer leda bolaget till nya framgångar i Sverige och internationellt.

Om United Eyes AB:

United Eyes AB driver varumärkena Safeland (B2C) och Tryva (B2B). Tryva är Sveriges nya proptech-innovation för tryggare fastigheter. Med trådlösa, uppkopplade sensorer och smart larmstyrning effektiviseras förvaltning, och både liv och fastighet räddas. United Eyes AB är ett tillväxtbolag som med stöd från starka investerare genomför en långsiktig satsning på produktutveckling och marknaden.

Stora investeringar görs i organisation och produkt för att etablera nya erbjudanden med syfte att växa bolaget. United Eyes AB arbetar aktivt tillsammans med forskningsinstitut och räddningstjänst med teknologi och lösning som rekommenderas av Folksam.