Nyheter

Beckers lanserar Mood Care Ceiling – en delvis biobaserad takfärg

Beckers långsiktiga satsning på hållbara färglösningar fördjupas med lanseringen av takfärgen Mood Care Ceiling. Takfärgen är ett tillskott till Mood Care-serien som är ett delvis biobaserat färgalternativ, märkt med Svanen och Astma- och Allergiförbundets symbol.  

Den nya Mood Care Ceiling färgen är droppfri, enkel att måla med och ger ett jämnt och vackert slutresultat. Färgen är helt matt och två strykningar ger ett fulltäckande resultat eftersom färgen är både en grund- och täckfärg i ett.

Beckers har tidigare lanserat Mood Care Wall, och med nya Mood Care Ceiling, blir det ännu enklare att måla hela hemmet med omtanke. Detta är ett tydligt steg framåt för Beckers i strävan att erbjuda en heltäckande uppsättning hållbara färglösningar. Unikt för Beckers Mood Care-serie är att produkterna innehåller beståndsdelar som till en del är tillverkade av restprodukter från fossilfria källor. Merparten av det biobaserade innehållet finns i bindemedlet som består av växtbaserat innehåll, till exempel träd, växter eller alger.

Foto: PublicDomainPictures