Nyheter

PMC Attachment vinner guldmedalj från EcoVadis

PMC Attachment har nyligen nått en betydande milstolpe genom att erhålla en guldmedalj för hållbarhet från EcoVadis. PMC Attachment blev utvärderat av EcoVadis baserat på kriterier som rör miljön, etik, hållbar upphandling samt arbetsrätt och mänskliga rättigheter.

Denna prestigefyllda utmärkelse belyser PMC Attachments åtagande för deras hållbarhetsprestanda. Den tjänar som ett bevis på deras pågående hållbarhetsinsatser och är nu en del av den elitgrupp på 5% av företagen i EcoVadis nätverk som har uppnått de nivåer av hållbarhet som krävs för en guldmedalj.

– Vi är oerhört stolta över att vårt utvecklingsarbete har resulterat i detta utfall. Att bli tilldelade guldstatus av EcoVadis innebär att vi kommer kunna stärka vår position som ett hållbart alternativ för våra kunder och visar att det finns en attraktiv arbetsgivare bakom vårt varumärke, säger Per Idsäter, VD för PMC Attachment.

– Denna utmärkelse belyser vårt engagemang för hållbarhet och visar insatser av vårt fantastiska team. Den återspeglar vår hängivenhet till ansvarsfulla affärsprinciper, miljöskydd och socialt ansvarstagande. Vi fortsätter att ta meningsfulla steg mot att skapa en bättre och mer hållbar värld för kommande generationer, säger Mika Virtanen, VP Air Technology and Electromechanics, Dacke Industri.