Nyheter

Structor Miljöbyrån fortsätter växa inom miljötillstånd och MKB

Elna Topac och Felicia Arnsbjer har anslutit till Structor Miljöbyrån för att stärka teamet inom miljötillstånd och miljökonsekvensbeskrivningar (MKB).

– Många söker vår specialistkompetens och nu kan vi tacka ja till fler viktiga och spännande uppdrag, säger Emma Weman, vd Structor Miljöbyrån Stockholm AB.

Elna Topac har många års erfarenhet av miljö- och hållbarhetsarbete i fastighetsbolag och tillsynsverksamhet. Felicia Arnsbjer har tvärvetenskaplig kompetens inom miljö- och samhällsområdet och har arbetat med bland annat VA-frågor.

– Vi vill bidra till att förverkliga hållbara projekt och satsningar och ser fram emot att jobba med några av branschens bästa och mest erfarna konsulter, säger Elna Topac och Felicia Arnsbjer.

Structor Miljöbyrån har projektlett och samordnat några av Sveriges största och mest komplexa miljötillståndsprocesser för gröna industrier, infrastruktur, vattenhushållning och klimatanpassning.

– Vi är oerhört tacksamma för alla förtroendefulla och givande samarbeten vi har med våra kunder och vi är så glada att Elna och Felicia är på plats och vill utvecklas tillsammans med oss, säger Emma Weman, vd Structor Miljöbyrån Stockholm AB.

PÅ bilden: Elna Topac, Emma Weman och Felicia Arnsbjer