Nyheter

EPSCement AB publicerar sin EPD

EPSCement AB, en aktör inom byggmaterialindustrin, är stolta över att tillkännage att Environmental Product Declaration (EPD) för EC350P nu är tillgänglig för direkt nedladdning från vår hemsida. Detta markerar en viktig milstolpe i vår strävan efter att minska klimatpåverkan inom byggsektorn och främja hållbarhet.

EPD:n är ett kraftfullt verktyg som syftar till att tillhandahålla öppen och pålitlig information om miljöavtrycket för våra produkter. Genom att göra vår EPD enkelt tillgänglig för alla intressenter och yrkesverksamma inom byggindustrin, strävar vi efter att uppmuntra en mer medveten och hållbar användning av våra produkter. Detta är ett viktigt steg mot att stärka vår gemensamma insats för att minska miljöpåverkan och bygga en mer hållbar framtid.

Joel Alex, VD för EPSCement AB:

– Vi är stolta över att dela vår EPD med världen. Vi tror att genom att tillhandahålla transparent information om våra produkters miljöpåverkan, kan vi göra det möjligt för alla i branschen att fatta välgrundade beslut och arbeta tillsammans för att minska vår kollektiva påverkan på klimatet.

För mer information och för att ladda ner EPD:

https://www.epscement.com.