Nyheter

RF-System blir svensk agentur för Trevi Bennes rivningssortiment

Italienska bolaget Trevi Benne Spa är specialiserade på entreprenadutrustning för rivning och återvinning och har funnits på den svenska marknaden i många år. Nu övertar RF-System den svenska agenturen för sortimentet.

Svenska RF-System och italienska Trevi Benne Spa ingår båda i tyska Kinshofer-gruppen som är en del av svenska industrikoncernen Lifco. Bolagen har nu gjort en överenskommelse som innebär att RF-System blir svensk agentur och alltså kommer att representera Trevi Bennes gedigna sortiment av rivnings- och återvinningsprodukter på den svenska marknaden.

Trevi Bennes produkter har sålts i Sverige under många år och används idag på den svenska marknaden av flera rivningsföretag, men nu görs en nysatsning tillsammans med RF-System.

– Vi ser fram emot att få starta detta samarbete med vårt systerbolag Trevi Benne. RF-System har funnits inom återvinningssegmentet under en längre tid genom produkter från andra systerbolag, exempelvis sorteringsgripar och polygripar från Kinshofer samt hydraulhammare från Hammer. Nu tar vi ytterligare ett kliv in på den marknaden med ett komplett sortiment av redskap för både rivning och återvinning tillsammans med Trevi Benne, säger Hans Valdemarsson, VD på RF-System.

– Trevi Bennes produkter passar väl in i RF-Systems portfölj då innovation och kvalitet är ledord även hos dem, fortsätter Hans.

I sortimentet finns de flesta typer av produkter för demolering och återvinning såsom sorterings- och rivningsgripar, betong- och demolieringssaxar, pulveriserare, stålsaxar och rälsklipp för att nämna några produkter. Det breda modellprogrammet säkerställer att varje maskin får rätt anpassad modell för sin storlek och uppgift.

Trevi Benne har även sorteringsskopor och trädklippar samt större skopor för hjullastare och maskiner för användning i exempelvis gruvor och stenbrott. Hela sortimentet kommer att vara tillgängligt på den svenska marknaden via RF-System.

Försäljningen av redskap och reservdelar från Trevi Benne Spa startar omgående och på Svenska Maskinmässan 30 maj-1 juni på Solvalla kommer RF-System att finnas på plats med ett urval av produkterna.

Läs mer

här