Nyheter

Rejlers har erhållit utmärkelsen guld av EcoVadis för hållbarhetsarbete

Rejlers har tilldelats utmärkelsen guld av EcoVadis, en världsledande och oberoende granskningsorganisation som bedömer och betygsätter företags arbete med hållbarhet. Rejlers erhöll 79 av 100 poäng, vilket placerade företaget bland de bästa 5 procenten av alla företag som EcoVadis har utvärderat under de senaste 12 månaderna (över 95 percentilen).

EcoVadis utvärderar företagens transparens inom följande områden: miljö, arbetsförhållanden, affärsansvar, etik samt hållbara upphandlingar. Mer än 130 000 företag globalt har betygsatts av EcoVadis.

– Vi har höjt våra ambitioner och har en ny strategi som vägleder oss i vårt kontinuerliga arbete mot en mer hållbar framtid. Utmärkelsen guld är ytterligare ett bevis på att vi är på rätt väg. Vi vet också att det kommer att värderas högt av våra kunder, säger Malin Ljung Eiborn, hållbarhetschef på Rejlers.   

– Vi är oerhört stolta över vårt hållbarhetsarbete och övertygade om att betyget kommer att stärka oss ytterligare i vårt uppdrag att vara en katalysator för våra kunders omställning, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef på Rejlers.