Nyheter

HANZA vinner uppdrag från Munters

HANZA AB har tecknat ett avtal med Munters Europe, en världsledande global leverantör inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar.

Munters erbjuder innovativa, effektiva och hållbara lösningar till olika kundsegment, där noggrann kontroll av luftfuktighet, temperatur och energieffektivitet inomhus är avgörande. Den inledande affären uppgår till cirka 10 miljoner SEK och omfattar tillverkning av kompletta elkabinett i HANZAs tillverkningskluster i Centraleuropa.

Munters är en ny kund till HANZA och parterna ser fram emot att utöka samarbetet efter den första affären.

– Vi är mycket glada att Munters har valt HANZA som sin partner. Med vårt ’All you need is one’-koncept kan vi erbjuda komplett tillverkning av produkten i alla våra tillverkningskluster och vi kommer att vara en strategisk tillverkningspartner för Munters för framtiden, säger Veronica Svensson, försäljningschef för HANZA i Skandinavien.

Foto: Lukas