Nyheter

Bygma rekryterar Isabel Cadenius som ny hållbarhetschef

Måndagen den 27 maj tillträdde Isabel Cadenius rollen som hållbarhetschef på Bygma AB. I sin roll kommer Isabel att leda Bygmas hållbarhetsarbete i en organisation som redan lägger stor vikt vid långsiktigt hållbarhet.
Med gedigen erfarenhet inom branschen och med erfarenhet från liknande uppdrag är Isabel ett välkommet tillskott i organisationen.
Isabel kommer närmast från en motsvarande tjänst hos Kesko (K-Rauta och K-bygg).
– Det gläder oss att Isabel vill ta sig an uppdraget som hållbarhetschef hos oss på Bygma. Hon är en uppskattad kraft med stor expertis och välkomnas särskilt till företaget i en tid där hållbarhetsarbetet spelar en avgörande roll för oss som bolag och för våra kunder, säger Peter Lindström, vd Bygma AB.